VPS (Virtuell Privat Server)


Framtiden är här, Äntligen kan man på riktigt jobba fullkomligt mot "molnet". Detta innebär främst för dig som användare en reducerad kostnad i IT-drift, stabilare miljö och en tryggare IT vardag.
Lösningen också är helt plattforms oberoende vilket innebär att du tex. kan köra Visma Administration på din iPad.
Företag som är utspridda geografiskt och har många medarbetare kommer att kunna effektivisera och kostnads reducera sitt arbete enormt.

Anslutningen mot den externa företags servern kan ske genom företagets vanliga domännamn. Om ni skulle vilja använda en unik domän för just VPS tjänsten hjälper vi er med detta också.Några av fördelarna med VPS från Abacom.

  • Alla medarbetare med tillgång till internet har möjlighet att koppla upp sig mot den externa företags servern från vilken enhet och platform som helst.
  • En medarbetare som är ansluten till servern har tillgång till alla sina program med de inställningar som gäller för just den medarbetaren.
  • Det är en skalbar lösning där man enkelt kan växa med tiden.
  • Eftersom alla program ligger på centralservern kan uppdateringar och uppgraderingar av programvaror genomföras mycket snabbt. Det är endast en instans av programvaran som behöver uppdateras, oavsett hur många användare som använder programmet.
  • Det är mycket enkelt att lägga till program och nya funktioner i datormiljön utan att varje dator måste uppdateras manuellt genom besök hos respektive medarbetare.
  • Applicationen som används kräver endast minimala prestanda. Man kan alltså använda äldre datorer, något som gör att livslängden på datorparken kan ökas med flera år.

© Copyright 2013 Abacom AB. Alla rättigheter reserverade.